A trendek a sávroló használatára biztatnak minket

Azt szokták mondani, hogy a tigris nem tudja megváltoztatni a csíkjait, és bár ez igaz lehet a kedvelt állat esetében, ez természetesen nem így van akkor, ha a belsőépítészetről, ezen belül pedig a sávrolóról van szó.A csíkok évek óta az emberi psziché fontos részét képezik, a futballfelszerelések vagy a nemzeti zászlók esetében is előszeretettel használják, és évszázadok óta a belsőépítészet fontos részét is képezik. Az elegáns hagyományos csíkoktól a retro stílusú izgalmas helyettesítőkig ezek a csíkok fontosak maradnak, és ezeket élvezhetjük az otthonainkban!

A válasz arra a kérdésre, hogy „mit jelentenek pontosan ezek a csíkok?” egyértelműnek tűnhet, de ha a belsőépítészetről vagy a sávrolóról van szó, ezek nem pusztán váltakozó színek csíkjai, hanem sokkal többről van szó! A csíkok nagyon régóta népszerűek és valószínű emiatt is lett a sávroló ennyire felkapott.

A klasszikus, azonos vastagságú függőleges csíkoktól a zebranyomatokig, ezek népszerűek a ruházatban, az autókban és a lakberendezési tárgyakban. Népszerűségük miatt olyan mintáknak számítanak, amelyekben jól érezzük magunkat. Szemet gyönyörködtetőek, de nem váratlanok, sőt mi több, rendet és kontrollt visznek az otthoni dekorációba és ez lehet tapasztalni a sávroló esetében is.

A falakon elhelyezett függőleges csíkok átgondolt használata növeli a teret, mivel magasabbnak tűnik a mennyezet. Így tökéletes kiegészítője lehet az otthoni kisebb tereknek. Ezenkívül a vízszintes csíkok nyitottabbá és szélesebbé teszik a helyiséget, ami ismét a tér finom illúzióját kelti, és ezt tapasztalhatjuk a sávroló esetében is.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.