Egy stílusos galléros póló bármilyen alkalomra

Divatos ruhadarab lesz még 2023-ban is a galléros póló? Minden kétséget kizáróan igen. Egy gardrób sem teljes legalább egy ilyen darab nélkül.Egy olyan alkalmi ruhadarabról beszélünk, amelyet bárhol viselhetünk, beleértve a tengerpartot, az irodát vagy egy éttermet, megállapíthatjuk, hogy minden férfi ruhatárának kötelező darabja. Ha már tisztában vagyunk néhány alapvető tippel a galléros póló viselésére, a legtöbb alkalomhoz szabhatjuk, bár azért azt nem javasoljuk, hogy hivatalos alkalomra vagy ennél inkább egy esküvőre ezt hordja.Azonban tudja pontosan mi a különbség a galléros pólók és a normál darabok között?

A sima darabok kerek nyakúak vagy V-nyakúak, míg a galléros pólóknak állógallérja van gombzárral. Ennek ellenére hagyományosan mindkettőt pamutból vagy pamutkeverékből készítik. Az utóbbi időben a gallérosak sokat fejlődtek, ma már számos anyagból készülhetnek, beleértve a mercerizált pamutot, poliésztert és újrahasznosított műanyagot, vagyis már nem annyira szabványosak.Ha rövidnadrággal szeretné viselni, akkor sok esetben inkább azt javasolják, hogy ezt ne tegyük.

Ha azonban például a viselését farmerrel tervezi, akkor ezt lehet lazán vagy betűrve is hordani, az utóbbi esetben viszont fontos, hogy viseljünk övet.Sokat kérdeznek minket egy galléros póló begombolásáról. Szóval be kell gombolni vagy sem? Javasoljuk, hogy néhány vagy az összes gombot hagyja nyitva a hétköznapi megjelenés érdekében. Azonban ennek az ellentéte ajánlott az elegáns megjelenés érdekében.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.