Sütödei munkára keresnek diákokat!

Diákmunka Szeged egyik sütödéjében/pékségében! A munka lényegében annyit takar, hogy a diáknak a pékárukat (kifliket, zsemléket) kell csomagolniuk, emellett a kenyereket szeletelni, a sütiket pakolni. Tehát árufeltöltés és dobozolás.
A munka abszolút diákbarát, mivel elsősorban délutánra, illetve estére keresnek segítséget. A diákoknak így lehetőségük van arra, hogy iskola mellett végezzék a munkát, tehát nem kell kimaradniuk vagy háttérbe szorítaniuk a tanulmányaikat.
Ez egy olyan diákmunka Szeged környékén, amit teljesen össze lehet hangolni a tanulmányokkal, hétköznapokon 794-918,- forintos órabért kínálnak, vasárnap pedig (azaz szombat éjféltől vasárnap éjfélig) 1191,- forintos órabért ígérnek. Ami meglehetősen kedvező, ráadásul a hétvégi munka egyáltalán nem érinti a tanulmányokat.
Jó választás lehet ez a lehetőség mindazoknak, akik iskola mellett szeretnének egy kis plusz bevételre szert tenni, és azoknak is, akik a későbbiekben gondolkodnak a pék szakmán. A pék képesítés 5 év szakmai gyakorlat után szerezhető meg, azaz ezután lehet mestervizsgát tenni belőle. Kiváló lehetőség lehet, már sokkal hamarabb elkezdeni a gyakorlati időt, már csak kapcsolatteremtés céljából is előnyös választás lehet ez a diákmunka.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.