B17 vitamin kúra daganatos betegeknek

b17bA test és a psziché együttesen, egymást kiegészítve, illetve hatással a másikra játszanak szerepet az egészség megőrzésében és helyreállításában. Nincs ez másként akkor sem, ha daganatos megbetegedés került megállapításra, hiszen ilyenkor a célirányos kezelés legalább olyan fontos, mint a gyógyulásba vetett hit megőrzése. Ez utóbbira ahhoz is szükség van, hogy a hagyományos kezelési módszerek mellett sikerüljön olyan alternatívát találni, mely kiegészítője lehet az előzőnek. A kínálat rendkívül széles, és sokszor nem könnyű eldönteni, hogy valós segítség áll-e egyes lehetőségek mögött, vagy inkább hamis reménykeltés. A B17 vitamin kapcsán már többször bebizonyosodott, hogy kúraszerűen alkalmazva hatékonyan vethető be a rák gyógyításában.

A szervezet vitaminokkal történő ellátásában kulcsfontosságú szerep jut a táplálkozásnak. Ha odafigyelünk a mindennapokban arra, milyen alapanyagok kerülnek a tányérra, már nagyon sokat tehetünk az egészség megőrzése érdekében. Az említett B17 vitamin igen nagy koncentrációban fordul elő a sárgabarack magjában, mely egyébként a hunza népek egyik alapvető eledelének számít. Nem véletlen, hogy a népcsoport körében szinte még sosem találkoztak daganatos megbetegedéssel, ugyanis a B17 vitamin eredményesen veszi fel a küzdelmet a rákos sejtekkel.

Ezt a tulajdonságát használja ki az alternatív rákgyógyászat akkor, amikor a barackmagból kivont hatóanyagot kúraszerűen javasolja a betegek számára.

A b17am.info információi szerint a normál és érzékeny bőrre is rendelhető kúra esetében a B17 vitamin dózisát annak megfelelően kell megválasztani, milyen súlyos daganatos betegségről van szó. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a megfelelő adagolással áttétes betegek esetében is szép eredmények érhetőek el, ráadásul az alkalmazott kemo- , és sugárkezelés kínzó mellékhatásai is remekül enyhíthetőek ilyen módon.

Fontos tudnia, hogy miközben a rákos sejtek pusztulnak, a szervezetben olyan toxinok halmozódnak fel, amelyek rossz közérzetet okoznak. Ezektől a szervezet méregtelenítő rendszerén keresztül, a májon át szabadulhatunk meg, ezért kiemelt jelentőséggel bír a máj működésének elősegítése. A májserkentő teák, és a máriatövist tartalmazó készítmények jó szolgálatot tesznek annak érdekében, hogy a keletkezett toxinoktól mihamarabb sikerüljön megszabadulni.

 

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.