Meleg tél és hűvös nyár a műanyag ablak által

Azok akik nem az Egyenlítőnél laknak vagy valamilyen északi hideg országban, azok gyakran találkoznak az év során mindkét évszakkal, a tél zord hidegével és a nyár hőségével.

Erre az esetre pedig olyan nyílászáró szükséges, amely megállja a helyét minden időszakban. Ráadásul úgy, hogy segít a kiadások csökkentésében is, amely fontos szempont természetesen az évek során.

Ez egy realizálható cél a mai otthoni életben a műanyag ablak által, nyáron hűvös, télen meleg legyen.

Melegen tartás télen: Azáltal, hogy megszakítják a hőátadást a meleg belsejéből a nyílászáró hideg oldalára, a műanyag ablakok jelentősen csökkentik a fűtési hőveszteséget hideg időben, és csökkentik a belső terek fűtéséhez szükséges energiát.

Hűvösen tartás nyáron: A dupla üvegezésű műanyag ablak kereteinek a beszerelése nyáron hűvösebbé teheti az otthon azáltal, hogy csökkenti a kívülről érkező napsugárzást. Esténként pedig a nyitható, billenthető és forgatható ablakrendszer lehetővé teszi, hogy kihasználja a természetes keresztszellőzés előnyeit az otthon hűtésére.

Az ilyen típusú gyártmányok bizonyítottan hatékonyan csökkentik a fűtési és hűtési energiafogyasztást, következésképpen teljes életciklusuk során akár 48-61%-kal is csökkenthetik az üvegházhatású gázok kibocsátását az alumíniumkeretes ablakokhoz képest.

A dupla üvegezésű műanyag ablakok ezért értékes hozzájárulást jelentenek hazánk üvegházhatású kibocsátásának és energiaszámláinak a csökkentéséhez.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.